Особливості ремонту квадрокоптера

Завдяки використанню квадрокоптера перед споживачами відкрилося чимало привабливих можливостей. Літальний апарат, більше схожий на іграшку, насправді може багато чого: літати по заданій траєкторії, виконувати різні дії відповідно до програми, знімати і передавати відеозображення, а також переносити невеликі вантажі.

При наявності певних навичок управління дроном не викликає ніяких складнощів. Але при не правильному підході до запуску пристрою, бувають не тільки серйозні збої в роботі, але й аварійні ситуації. Ремонт квадрокоптера в таких випадках неминучий. А ось вартість ремонтних робіт, на думку досвідчених працівників сервісного центру «Контакт» у Львові, буває різною і залежить від виду поломки.

Що і чому може поламатися у квадрокоптері

Кількість охочих придбати дрон невпинно зростає. Управління безпілотником приносить ні з чим незрівнянне задоволення, але вимагає серйозного підходу. Новачки, які не захотіли ретельно вивчити інструкцію з використання квадрокоптера, ризикують розбити літальний апарат при першому ж запуску.

Неграмотне управління квадрокоптером приносить чимало неприємностей. Найчастіше, потреба в ремонті пристрою виникає, тому що апарат:

  • впав і розбився об асфальт;
  • зачепився пропелерами за гілки дерев, кущів або електромережу;
  • зіткнувся з будівлею;
  • втратив орієнтацію, не впоравшись з потоками вітру;
  • невдало приземлився, внаслідок нестачі заряду акумулятора.

Щоб квадрокоптер утримував висоту при тривалому безперервному польоті, необхідно підтримувати технічний стан на відповідному рівні. Важливо забезпечити захист лопатей від пошкоджень, стежити за станом заряду акумулятора і використовувати програмний функціонал для обходу перешкод.

Якщо ж впоратися з керуванням не вдалося, і дрон все-таки впав, слід почекати, поки він повністю зупиниться і тільки потім віднести апарат в сервісний центр.

Коли потрібен ремонт квадрокоптера

Будь-яке, навіть незначне пошкодження вузлів квадрокоптера, може привести до фатальних наслідків для самого апарату. Використання поламаного дрона зазвичай обертається складним і дорогим ремонтом. Якщо безпілотник погано виконує команди, сильно шумить при зльоті або дає крен в польоті, варто одразу ж показати його фахівцям.

Майстри сервісу «Контакт» безоплатно проведуть діагностику пристрою, замінять зламані деталі, забезпечать рекалібровку і всі налаштування, необхідні для успішного управління квадрокоптером його власником.

Releated Post