Особливості сезонної оренди автомобілів

Оренда автомобілів може бути актуальною як влітку чи навесні, так і в більш холодні періоди осінь-зима. І в залежності від кожної з цих пір року фахівці радять придивлятися до різних категорій транспортних засобів: типів кузова, функціоналу та можливостей машин.

Саме тому потрібно обрати прокатника, який пропонує максимальну кількість автомобілів, доступних для довгострокової чи короткострокової оренди. Так ви зможете співпрацювати з одною фірмою протягом тривалого часу, оформлюючи прокат у будь-який сезон, виходячи з усього вибору транспортних засобів, представлених на https://rentcar.kiev.ua/ua.

Ми зібрали корисні та практичні поради, що дозволять підібрати машину у різні пори року.

Який автомобіль орендувати навесні

Весна – доволі суперечлива пора року. Оскільки на її початку потрібно ще шукати автомобіль з зимовою резиною. Ми не можемо бути до кінця впевненими, що несподівано не настануть похолодання та морози. І дорога не покриється тонким шаром льоду чи снігу.

Втім, уже з квітня у більшості регіонів України помітно теплішає. І тут навпаки – важливо шукати автомобілі, які вчасно «перевзулися» на літню резину. Щодо безпосередньо самого типу машин, на теплу весняну погоду найкращим рішенням стануть кабріолети. Особливо, якщо ви вирушаєте у подорож. Коли надворі ще не так спекотно, але вже доволі сонячно та тепло, можна насолодитися хорошою погодою і відсвяткувати перші теплі дні.

Який автомобіль орендувати влітку

Літній сезон – це період відпусток та подорожей для багатьох із нас. І часто в такі поїздки ми вирушаємо в компанії друзів або разом з сім’єю. Тож, обираючи авто на прокат, звертайте увагу на машини, які будуть максимально зручними для тривалих поїздок. А для цього важливі:

  • просторі салони, в яких може розміститися якомога більше людей;
  • велике багажне відділення, особливо якщо подорожуєте з кількома валізами;
  • наявна система клімат-контролю та коректна її робота – особливо актуальна у спекотні дні, коли кондиціонери в машинах під час поїздки не вимикаються.

Для літніх подорож найкраще підходять мінівени або позашляховики. Якщо подорожуєте наодинці, звертайте увагу на більш компактні та енергоефективні аналоги машин.

Вибираємо авто на прокат для осені та зими

З настанням перших похолодань стає важливим вибір автомобілів, які б мали потужну хорошу пічку. Адже температура повітря за вікном, особливо вранці або пізно ввечері може бути доволі низькою. І від цього салон машини сильно охолоджується.

Якщо вирушаєте восени або взимку в поїздку, то це найчастіше – заміські будинки або гірськолижні курорти. Для того, щоб дістатися у таку доволі проблемну місцевість, краще обирати позашляховики, які зможуть долати будь-які відстані у тому числі по бездоріжжю.

Орендуючу машину взимку (з настанням заморозків), обов’язково потурбуйтеся про те, що вона готова до холодного сезону і оснащена новими зимовими шинами.

Releated Post