Натуральна косметика

Основні особливості рослинної косметики та головні переваги 

У сучасній класифікації натуральна косметика перестав бути певної самостійної категорією. існуючі стандарти визначають поняття натуральної косметики наявністю понад 80-90% натуральних компонентів.

Рослинна натуральна косметика для обличчя виготовляється з екстрактів трав, квітів, чагарників. Багато рослин використовуються в медицині та косметології. Для косметології застосовують певні способи виробництва. Сьогодні натуральна косметика купити можна на основі ромашки, кропиви, лаванди і масел кокосу, жожоба. Для зволоження використовують олії та склади на водній основі. Гідролати вважаються рослинною косметикою, яка виготовляється методом дистиляції. Натуральні компоненти більш ощадливі до організму.

Для догляду за волоссям застосовують трав’яні маски, масляні композиції. Зміцнююча натуральна дитяча косметика для волосся відгуки отримує позитивні за рахунок приємного аромату та легкої консистенції. Натуральні засоби не мають багатокомпонентного складного складу з великою кількістю зволожувачів, хімічних елементів. Легкі рослинні склади обволікають структуру волосся та зміцнюють, зволожують шкіру голови без ефекту обтяження.

якщо сформулювати визначення: що вважається натуральною косметикою, необхідно виділити ряд принципів:

  • вміст у складі вітамінів, антиоксидантів;
  • легка структура нанесення на шкіру;
  • відсутність шкідливих кислот, парабенів, силіконів, продуктів нафти;
  • немає штучних парфумерних ароматизаторів.

Чим відрізняється професійна косметика від натуральної за фактором впливу 

Якщо ставити питання, де можна купити натуральну косметику, то необхідно визначитися з певною маркою або знайти офіційного представника фітозасобів по догляду за шкірою. У магазині досить складно визначитися та як дізнатися натуральна косметика чи ні? В інтернет-магазинах інформація вказана більш детально про найменування виробника, склад, сертифікати відповідності якості.

Розглядаючи аспекти, у чому переваги натуральної косметики, необхідно враховувати специфіку коштів. Так, професійні косметичні продукти можуть бути результативнішими на перших етапах застосування, але разом з цим і нести певні мінуси для організму. Рослинна косметика також забезпечує позитивний результат від застосування, але після тривалого та регулярного застосування.

Releated Post