Взуття Santoni – мрія справжньої модниці

Для поціновувачів ексклюзивності якісне взуття Santoni різної колірної палітри – те, що треба. Створена у 1975 році компанія перетворилася з невеликого сімейного бізнесу у лідера преміум-сегмента. Для створення виробів використовують переважно ручну працю, але головна особливість італійської марки – унікальний дизайн з патиною. Вибрати будь-яку модель цього бренду по вигідній ціні можна в інтернет-магазині Domino.

Красиві жіночі черевики

Як відбувається виробництво взуття?

Компанії вдається успішно поєднувати традиції ремесла з інноваціями, що дозволяє відповідати вимогам сучасного покупця. Для пошиття взуття використовують найкращі матеріали:

  • телячу шкіру, яка не піддається шліфуванню;
  • shell cordovan, що виготовляється із шкіри з крупу коня та вирізняється високою міцністю завдяки спеціальній обробці;
  • натуральну замшу (лосину та оленячу);
  • шкіру екзотичних тварин (страусів, пітонів, крокодилів, ігуан).
Туфлі зі шкіри крокодила

Характерна риса чоловічого, дитячого, жіночого взуття цієї марки – міцні шви. Вони не розходяться тому, що на кожному стібку майстер робить вузлик. Для лімітованої колекції використовують приховані шви. При прошиванні нижніх шарів матеріалу ззовні відбивається цікавий візерунок. 

Після зшивання верхньої частини з нижньою наноситься пробкова вимоска для кращої еластичності. Для демісезонних моделей передбачена шкіряна устілка, а для зимових – хутряна. Більшість моделей мають підошву зі шкіри, але у спортивного взуття вона виготовлена із твердої якісної гуми.

Колекції італійського бренду

Взуття марки «Сантоні» вирізняється розмаїттям колірної гами. Зустрічаються вироби класичних кольорів, а також сині, зелені, бордові, рожеві моделі. Фірмовий знак бренду – патина, яка додає оригінального вигляду. Для отримання необхідного колірного переходу іноді потрібно нанести вручну до 10 шарів фарби. Компанія випускає 5 колекцій:

  1. Classic – туфлі та черевики з надзвичайно м’якої телячої шкіри або замші.
  2. Club – моделі для створення елегантного повсякденного образу.
  3. Sport – спортивне взуття на рифленій на підошві, стійкою до зносу.
  4. Rose – жіноча лінійка, що випускається з 2005 року.
  5. Limited Edition – ексклюзивні моделі в обмеженій кількості, виготовлені з екзотичних матеріалів.

В інтернет-магазині Domino доступні лаковані вироби, а також пари з глянцевої та принтованої шкіри популярного італійського бренду. Завдяки особливостям виробництва покупець отримує якісне взуття, яке додасть вишуканості будь-якому образу.

Releated Post