Бейсболка: особливості вибору

Минули ті часи, коли одягнути бейсболку можна було виключно зі спортивним одягом. Якщо раніше її можна було побачити лише на гравцях в бейсбол, то сьогодні вона перейшла в повсякденний гардероб. Зараз бейсболки можна зустріти як на вулицях міст, так і на подіумах в колекціях модних брендів. Про те, які бейсболки варто придбати, йтиметься далі.

Як вибрати бейсболку

Бейсболка стане гарним доповненням практично кожного стилю. Звичайно, все залежить від індивідуальних уподобань, але для того, щоб поповнити свій гардероб цим аксесуаром, його потрібно правильно вибрати. Бейсболки можуть бути наступних фасонів:

  • без регульованої застібки;
  • з регулюванням в задній частині;
  • з C-подібним дашком;
  • з прямим козирком.

Підібрати бейсболку слід відповідно до свого розміру, стилю та форми обличчя. Для трикутної форми обличчя підходять класичні бейсболки без широких козирків. Такий тип вигідно підкреслить вилиці. Власницям круглого обличчя варто обрати модель з широким дашком. Дрібним рисам обличчя краще личитиме маленька бейсболка з коротким козирком.

gallery-image

Особливу увагу варто приділити матеріалу, з якого виготовлена бейсболка. Вироби з нейлону, безумовно, найкращий вибір для спортсменів. Вони міцні та зручні. Поліестер добре підходить для повсякденних моделей, він стійкий до стирання й легко миється. На ринку також представлені моделі з натуральних матеріалів. Бавовна має високу стійкість до розтягування та високих температур, вона гігієнічна та м’яка на дотик.

Як поєднувати бейсболки з різними стилями

Сучасна мода надзвичайно варіативна, що дає простір для сміливих та нетрадиційних рішень. Сьогодні можна сміливо одягнути бейсболку навіть з діловим костюмом та виглядати при цьому стильно.

Чорна або біла бейсболка, бажано гладка, чудово поєднується зі стилем кежуал. Непогано в такому варіанті виглядатимуть і нюдові моделі. Моделі з камуфляжним візерунком або неонового кольору відмінно доповнять спортивний стиль.

Поєднання бейсболки з вечірньою сукнею — подіумна пропозиція для найсміливіших. Проте для вечірки з друзями можна сміливо вибирати такий образ. Комплекти з бейсболкою не підходять для дуже офіційних заходів. Так само як і носіння бейсболки задом наперед, краще залишити юним шанувальникам моди.

Як бейсболка поєднується з сучасним спортивним стилем

Цей варіант однозначно найпопулярніший — бейсболка присутня в спортивних стилях практично завжди. Але тепер її одягають не лише для бігу чи їзди на велосипеді. Популярність спортивного стилю демонструє, як спортивна естетика входить у високу моду та надихає дизайнерів.

Бейсболка має чудовий вигляд в поєднанні зі спортивним чи прогулянковим костюмом або кроп-топом і шортами. Але тепер можна накинути зверху класичне пальто або косуху і зробити образ ультра модним.

gallery-image

Звичайно, бейсболка також домінує в літніх комплектах, де вона стає практичним аксесуаром, який захищає від сонця. Влітку головний убір є необхідністю, а не просто способом прикрасити свій образ. Тривале перебування на сонці з непокритою головою загрожує не лише тепловим ударом, а й сонячними опіками на шкірі голови.

Пастельні кольори, візерунки тай-дай або тропічні мотиви чудово поєднуються з кольоровими бікіні чи цільними купальниками в стилі 90-х років. Бейсболки витримують поєднання з будь-яким кольором, а також змішування різних стилів.

Бейсболка — аксесуар, який вже багато років користується величезною популярністю як серед чоловіків, так і серед жінок. Вибрати для себе ідеальну модель можна в магазині Fortune.

Releated Post