Яскравий образ в офіс: піджаки 2023

Піджак традиційно носять в офіс та на зустрічі. Пропонуємо дещо змінити своє бачення цього чудового елементу гардероба, створюючи яскраві, елегантні та доречні поєднання. Ваші ідеї можуть бути просто фантастичні! Ось кілька варіантів для яскравого офісного образу з використанням піджаків, які зараз популярні.

mH8dytvYrE-9wj8c4nNkRpS-GwDtU_qyndSbO6e-zZLs5nPyHBoydDjbXKFRd8eNBoVZIwyjzuLD82KV9wXE1plkqwqVG8aW3ukwcT0Vk_QeeWftiPBhDYYxwXRe9sv20AA6CUR4gKruXdrYBzMU6qvsYuyxwS-q

Сміливий та жіночний

Оберіть піджак яскравого кольору, наприклад, глибокого червоного або яскравого бузкового. Такі елементи можна вибрати, наприклад, серед асортименту жіночого одягу OUI в Україні. Для якісних моделей німецького лейлу притаманні вишуканість, стриманість та індивідуальність. Погодьтеся, це саме те, що необхідно. Аби додати сміливих фарб в сірі офісні будні!

Образ буде гармонійним та непростим. При цьому, необхідні речі є у будь-якій шафі модниці: зручна біла блузка ОУИ та класичні чорні брюки. Щоб підкреслити стиль, додайте чорні туфлі на високих підборах та сумку того ж кольору. Завершіть образ мінімальними прикрасами та нюдовим макіяжем.

Геометричний контраст

Носіть піджак з геометричним принтом, де присутні яскраві кольори, наприклад, комбінація чорного, білого та червоного. Комбінуйте його з чорними або білими штанами. Додайте туфлі того ж відтінку, що й штани, та зручну сумку в тон піджака. Підкресліть свіжість образу за допомогою монохромного макіяжу та стильних аксесуарів.

Модний кольоровий блокінг

Оберіть піджаки в різних яскравих кольорах, які ладять один з одним, наприклад, синій, зелений і рожевий. Сполучіть їх з нейтральними кольорами, такими як чорний або сірий. Додайте чорні чи білі брюки й туфлі у відтінках, що підходять до піджаків. Для акценту можна вибрати мінімалістичну сумку з яскравим кольоровим елементом.

Також для різноманітного повсякденного образу можна вибрати класичний бежевий чи синій піджак та поєднати його з цікавою спідницею з принтом або об’ємним декором. 

Вишукано, елегантно та стильно можна одягатися за допомогою класичного піджака та брюк. Лише одна важлива складова – впізнаваний, яскравий колір дизайнерського піджака. При цьому низ можна також використовувати в тон. 

SaYHGb4d7a-dyZmTiNoMTU0dlgmiNGpYXshO7gmMo0q3-Q1VUIB8d-VLijlLuKCJRUJh9TjvVjm0ZaPxxBZI3OcOwNFfO0QIb_-3nkV_0KF0cy-ylSC4a5cpT7WsvDbv7yEzTMVuu_JjS9Kla02r_q2WkNvF6hdf

Розкіш та характер.

Виберіть піджак чистого білого кольору! Це головний тренд сезону! Він не лише виглядає дорого та стильно, але й практично доповнює будь-який ансамбль, підкреслить позитивний настрій і характер.

Традиційний монохром завжди в моді! Тому носіть цей різновид з класичними чорними брюками та білим топом. Підкресліть комплект дорогим взуттям на тонкій шпильці. Завершіть образ кількома стильними аксесуарами, які підкреслять вашу особистість.

Якщо прагнете освіжити образ: рекомендуємо підібрати широкі штани з візерунком або абстракцією, які підкреслять витончену фігуру справжньої леді.

Ці ідеї допоможуть вам створити яскравий офісний образ з використанням актуальних піджаків. Не бійтесь виходити за межі стандартних комбінацій та виражати свій унікальний стиль!

Releated Post