Наймодніші светри 2021-2022: 8 актуальних варіантів

Давайте розбиратися, який светр варто вибрати в цьому зимовому сезоні! Представляємо вашій увазі вісім актуальних трендів, серед яких ви легко знайдете моделі за смаком.

1. СВІТЕР З ВОРОТНИКОМ-ШАРФОМ

Така проста деталь як комір-шарф може надати вишукану нотку навіть самому базовому светру або пуловеру. Начебто нічого з ряду он виходить, але в той же час комір виступає в ролі ефектного акценту. Цей варіант впевнено претендує на звання наймоднішого светра зими, так що обов’язково придивіться!

2. ОБ’ЄМНИЙ СВІТЕР

У цьому сезоні вітається оверсайз, причому з об’ємом не варто скупитися. Виразний вільний крій, пишні рукави, гіпертрофовано великі коміри — і тепло, і актуально.

3. СВІТЕР З ВИРІЗАМИ

Мабуть, такі варіанти светрів і джемперів будуть не такими теплими, як моделі з попередніх двох пунктів, але не можна не визнати, що вирізи виглядають дуже ефектно!

4. СВІТЕР СО Скандинавськими візерунками

Тренд, що наполегливо повертається до нас з року в рік. Нічого не поробиш, светри зі скандинавськими і ісландські візерунки міцно асоціюються з зимою, новорічним настроєм і чаклунством!

5. СВІТЕР С ПЕЙЗАЖОМ

Ретро-тренд, що приймає найнезвичайніші форми — тут і мінімалістичні абстракції, і більш складні композиції, часом доповнені вишивкою. Багато стилістів рекомендують врівноважувати такі светри строгими спідницями і брюками, а також підбирати виразними прикраси. Джинси, звичайно, теж підійдуть в якості компаньйона, образ вийде дуже домашнім і затишним.

6. СВІТЕР В СМУЖКУ

Вітаються яскраві забарвлення, тому такий светр цілком можна зробити головним акцентом комплекту, підібравши до нього спокійний однотонний низ.

7. СВІТЕР С&РОМБАМИ

В ідеалі вибираємо двоколірний візерунок, а не багатобарвний аргайл. Незважаючи на геометричну строгість ліній, такі светри і джемпери виглядають дуже яскраво, з ноткою спортивного стилю.

8. СВІТЕР В&СТИЛІ ПЕЧВОРК

Якщо ви віддаєте перевагу нестандартному підходу до звичного, зверніть увагу на светри, буквально зібрані за шматочками. Таку річ хочеться розглядати, так що готуйтеся до зацікавлених поглядів і питань, де ви роздобули такий незвичайний светр.

Releated Post