Між сутінками та вночі: 7 вишуканих поєднань із темно-сірим кольором

Темно-сірий, або колір графіту — відтінок, що знаходиться десь посередині між класичним середньо-сірим і чорним. Глибокий, м’який і таємничий, темно-сірий поєднує в собі універсальність сірого і елегантність чорного. У компанії з темно-сірим кольором найбільш красиво виглядають не прямі і яскраві, а складніші, глибокі і цікаві кольори. Переконайтеся в цьому самі, розглянувши приклади з нашої добірки.

1. Темно-сірий + дуже світлий сірий з бузковим підтоном

Почнемо з прекрасної ілюстрації того, наскільки добре темно-сірий колір розкриває поруч із складні відтінки, наочно демонструючи всю їхню незвичність і багатошаровість. Ніжний світло-сірий з найтоншим бузковим підтоном відтінок постає поруч з кольором графіту у всій своїй принаді і чаруванні. Обидва складні, ці кольори не сперечаються один з одним, але ніби підтримують і доповнюють один інший, роблячи весь образ пройнятим спокійною м’якою елегантністю, але залишаючи його свіжим і повним життям. Не менш чудово поруч з глибоким темно-сірим буде виглядати і дуже світлий сірий з трохи холоднішим блакитним підтоном.

2. Темно-сірий + холодний бежевий

Фото: Lanvin / theskinnybeep.com

Два цих спокійних і благородних кольори в прохолодних відтінках відмінно доповнюють один одного і складають трохи строгий і стриманий, при цьому дуже гармонійний дует. Подібний вибір кольорів недвозначно повідомить про ваш тонкий смак і вмінні поєднувати відтінки. Навіть якщо ви підберете для таких матеріалів досить незвичайні і навіть екстравагантні моделі суконь, жакетів або брюк, образ, складений в цьому поєднанні кольорів, буде справляти враження продуманого. >

3. Темно-сірий + пастельний рожевий + світло-сірий

Легкий, світлий і повітряний пастельний рожевий колір особливо хороший поруч з глибоким і спокійним темно-сірим. Ще більш вражаюче принадність рожевого розкриється в цьому поєднанні, якщо додати до нього напівпрозорого або меланжевого світло-сірого кольору. Якщо ви хочете зробити колір обличчя більш свіжим і світним, підберіть комплект так, щоб рожевий і світло-сірий опинилися в його верхній частині. Темно-сірий в цьому поєднанні красиво відтінить два світліші відтінки і додасть образу контрастності і чіткості.

4. Темно-сірий + фіолетово-бордовий

Темно-сірий і пурпурно-фіолетовий — одне з найкрасивіших поєднань, які можна скласти з відтінком графіту. Розташовані поруч, ці кольори роблять образ загадковим і привабливо-принадним, при цьому дозволяючи йому залишатися елегантним і стриманим. З відтінком фіолетового в цій парі можна трохи пограти: холодніший поруч з темно-сірим буде виглядати суворіше, а фіолетово-бордовий створить цікаве враження з ноткою екзотики.

5. Темно-сірий + темний зелено-сірий

Темно-сірий, як, втім, будь-який інший по насиченості сірий колір, чудово поєднується зі складними відтінками, що мають в складі матову ноту сірого. Ось чудовий приклад: поєднання спокійного темно-сірого і цікавого і багатошарового темного зелено-сірого з відтінком хакі. Фактура матеріалів підкреслює гру кольорів і робить цей дует цікавішим. А щоб оживити його, можна додати буквально краплю яскравих фарб — наприклад, у вигляді аксесуарів або біжутерії.

6. Темно-сірий + спокійний оранжевий + холодний червоний

Не занадто яскравий або відкритий, а спокійний, ніби трохи вицвілий або припилений помаранчевий складе прекрасну компанію темно-сірого кольору, підкресливши його шляхетність, насиченість і глибину. Щоб трохи пожвавити це поєднання і додати йому соковитих фарб, підійде, наприклад, холодний червоний колір: він зробить образ яскравішим і цікавішим.

Releated Post