Як носити светр оверсайз із брюками — від кльош до дудочок

Об’ємний светр з брюками та джинсами різного крою виглядає по-різному. Цей огляд з фото допоможе підібрати светр до штанів так, щоб комплект виглядав гармонійно.

З настанням холодного та вітряного осінньо-зимового сезону в наші гардероби всі останні роки незмінно повертається він — затишний, теплий, об’ємний светр оверсайз. Трикотаж вільної посадки в тренді вже не перший сезон, і тенденція це, очевидно, довга, тобто такий светр не втратить актуальності і в наступні роки. При цьому це універсальна базова річ, що дозволяє скласти красиві і різноманітні, при цьому, що важливо, комфортні комплекти в різних стилях і для різних ситуацій. Тому, якщо в вашому гардеробі поки ще немає такого светра, то варто їм обзавестися. А якщо один або кілька светрів оверсайз в шафі вже присутні, то новий не буде зайвим!

Зверніть увагу, наприклад, на особливо актуальні в сезоні «світри рибалки» з застібкою на вороті або ближчі до класики светра оверсайз великої фактурної в’язки з досить об’єму. Втім, і вибираючи светр вільного крою самого лаконічного дизайну і гладкої в’язки, ви не помилитеся: якраз подібні моделі найпростіше комбінувати, складаючи комплекти.

Найпоширенішим варіантом напевно виявиться дует з светра і брюк. Класичні моделі штанів, джинси різного крою, брюки кльош, брюки-дудки. буде виглядати по-своєму. Приклади з нашого огляду допоможуть підібрати вільний светр до різноманітних моделей джинсів і брюк.

Releated Post