Дивіться трейлер гучної Попелюшки з гендерно-нейтральною хресною. Що ще потрібно знати про фільм

З’явився перший офіційний трейлер нового ремейку “Попелюшки”, в якому роль Хресної Феї грає Біллі Портер. Розповідаємо, що відомо про нову кіноадаптацію знаменитої казки

У Голлівуді продовжують модернізувати знамениті казки і тепер час для нової інтерпретації “Попелюшки”. Якщо ще недавно Мережа сколихнула новина про те, що Disney створив бодіпозитивний вигляд Попелюшки для книги, то вже кілька місяців кіномани бурхливо обговорюють гендерно-нейтральну фею у виконанні темношкірого Біллі Портера у фільмі. За словами самого актора, “Попелюшка” стане класичною казкою для нового покоління. Судячи з першої інформації про картину, це справді так.

Хто грає у новій “Попелюшці” головні ролі, а також перший повноцінний трейлер фільму – дивіться далі.

Акторський склад нової “Попелюшки”

Головну роль у романтичному мюзиклі відіграє 24-річна кубино-американська співачка Каміла Кабельо.

Історія самої Камілі теж досить казкова: вона прославилася завдяки американському шоу “Х-фактор”, а за кілька років стала однією з найпопулярніших світових поп-зірок. Ви можете її знати по треку Havana, який у 2017 році звучав чи не на кожному розі. А в 2019 році їх із Шоном Мендесом пісня Senorita посіла друге місце в хіт-параді Billboard Hot 100. Тож можна розраховувати на чудові саундтреки фільму.

Але хто найбільше привернув увагу у новому фільмі – це Біллі Портер, який, за всіма канонами сучасності, грає роль феї без статі.

Режисер та сценарист фільму Кей Кеннон (“Ідеальний голос”, “Сексу не буде!!!”, “Нова”) спеціально написала цю роль для актора. Сам по собі Біллі Портер відомий унікальним і яскравим стилем, тому його персонаж обіцяє бути таким же екстравагантним і сміливим.

Це дуже потужно, адже магія не має статі. Діти – готові. Це дорослі гальмують, – прокоментував він свою роль нейтрально-гендерної феї-хресної.

Роль нареченого принца Попелюшки дісталася26-річному британцю Ніколасу Голіцину.

Він найбільш відомий за серіалом “Спокою”, де його колегою по майданчику була Ума Турман, а також фільм “Чортів красень”. Незважаючи на деяку фільмографію, Ніколаса Голіцина можна віднести до свіжих осіб у великому кіно.

Роль мачухи Попелюшки зіграє 49-річна американська актриса Ідіна Мензел.

Вона озвучувала Ельзу в оригіналі мультфільму “Холодне серце” і заспівала ту саму знамениту пісню Let it go. Також актриса зіграла у серіалі “Неогранені коштовності” з Адамом Сендлером. Тому Ідіна Мензел теж співатиме у фільмі.

Про що фільм “Попелюшка”

Деталі сюжету поки не розкривають, але автором сценарію виступає американська сценаристкаКей Кеннон, яка була сценаристом трьох частин фільму “Ідеальний голос”, а також виступала режисером комедії “Сексу не буде!!!” . До того ж, Кей Кеннон тричі номінували на телевізійну премію “Еммі”.

Відомо, що фільм стане сучасною інтерпретацією казки про Попелюшку, яка живе зі своїми злими мачухою та зведеними сестрами. Якось дівчині випадає шанс потрапити на бал і зустріти принца – у цьому їй допомагатиме фея-хрещена.

Releated Post