Особливості швидкого кредиту онлайн

Небанківську позику може бути надано у формі так званого кредиту до зарплати у вигляді спеціальної фінансової підтримки клієнта. Швидкий онлайн-кредит, наданий онлайн або стаціонарно, вимагає від клієнта виконання основних формальностей.

Що відрізняє швидку небанківську позику від кредиту готівкою, так це час, необхідний для його надання, і короткий термін. Спрощені процедури перевірки означають, що швидкий кредит без перевірки кредитоспроможності клієнта може бути надано в рекордно короткі терміни. Швидкий небанківський кредит може надаватися максимум на 1-2 місяці.

Дуже часто швидкий кредит для всіх бажаючих через Інтернет виплачується на банківський рахунок позичальника протягом декількох хвилин з моменту подачі заявки на отримання позики. Його можна використовувати для будь-яких особистих фінансових цілей. Мета видачі коштів в кредитному договорі не вказується.

Онлайн-кредит і супутні витрати

Термін повернення позики в середньому може становити від 7 до 60 днів. Витрати по оформленню позики, які несе позичальник при укладанні договору, можуть бути різними — в основному це залежить від обраної кредитної компанії.

Вартість позики визначається процентними та не процентними витратами. У пропозиціях компаній варто перевіряти фактичну річну відсоткову ставку, яка включає всі витрати, пов’язані з коштами, що позичаються.

Якщо позичальник спізнюється з погашенням заборгованості, що виникла в зазначену дату, компанія може стягувати додаткові комісії, а саме:

  • для продовження кредиту;
  • підказки (платні повідомлення про необхідність погашення боргу);
  • витрати на стягнення боргу (в разі невиконання замовником умов договору).

На що звертати увагу перед тим, як вибрати онлайн-кредит?

Конкуренція на ринку небанківського кредитування величезна, тому, перш ніж вибрати відповідну компанію, уважно проаналізуйте наявні пропозиції. Завдяки цьому ви зможете вибрати найбільш привабливий кредит, наприклад кредит від https://zaraz.org.ua/uk/krediti/.

Багато людей, які цікавляться небанківськими кредитами, звертають велику увагу на номінальну процентну ставку, що виявляється помилкою. Чому? Тому що на основі цього показника позичальник не може точно розрахувати, яку загальну суму йому доведеться виплатити кредитної компанії.

Інформація про процентну ставку зазвичай використовується для оцінки вартості кредиту на річній основі — вона також залежить від суми кредиту.

На що ще звертати увагу при виборі онлайн-кредиту? Зокрема:

  • комісія за видачу кредиту;
  • витрати на розгляд кредитної заявки;
  • витрати на перевірку особистості позичальника;
  • витрати на додаткові послуги, що пропонуються обраною кредитною компанією, наприклад, плату за доставку грошових коштів кредиту в руки клієнта.

Releated Post