Як вибрати якісний матрац для комфортного сну

Повноцінний відпочинок служить найкращою гарантією відмінного самопочуття, енергійності і працездатності. Здоровий сон дозволяє людині підтримувати нормальний ритм життя і правильно розподіляти сили упродовж усього дня. Як тільки ми позбавляємо себе якісного сну, це спричиняє за собою відчуття втоми, розбитості і апатії. Уникнути таких небажаних наслідків допоможе правильно підібраний ортопедичний матрац.

Конструкція ортопедичних матраців

недорогі матрациМеблеві салони пропонують щонайширший модельний ряд матраців всіляких форм і розмірів. Сучасні недорогі матраци представлені тут https://matrasin.kiev.ua/ua/kupit-matras-ortopedicheskiy-kiev/nedorogie-matrasy/ у пружинних і безпружинних модифікаціях:

  • Пружинні ортопедичні варіанти можуть складатися із залежних і незалежних пружинних блоків. Перші належать бюджетному сегменту зважаючи на слабо виражені ортопедичні властивості. Вироби на незалежних пружинних блоках помітно дорожче, що повністю окупається їх комфортом і довговічністю. Моделі на незалежних пружинних системах забезпечують рівномірний розподіл навантаження по периметру спального місця, расслабляя кожен м’яз і хребець користувача. На відміну від виробів на залежних системах, такі матраци не страждають від «ефекту гамака» і прекрасно тримають форму.
  • Безпружинні ортопедичні ліжка істотно відрізняються від пружинних побратимів. Передусім — конструкцією, адже замість пружин в них використовуються шари натуральних і синтетичних наповнювачів. Незважаючи на відсутність пружин як таких, ці вироби володіють вираженою ортопедичностью і навіть рекомендовані для корекції осанки. Якісні моделі від відомих виробників відрізняються гіпоалергенним складом.

Матеріали виготовлення матраців

  • Серед природних наповнювачів найбільшою популярністю користується натуральний латекс. Матраци з цього матеріалу славляться міцністю, тривалим експлуатаційним терміном і пружністю. На ринку доступні модифікації среднеценовой категорії, виконані з синтетичного латексу.
  • Інший популярний наповнювач — койра кокоса, що надає матрацам додаткової жорсткості. Вироби з цим наповнювачем відрізняються пружністю і хорошою повітропроникністю.
  • Виробники все частіше використовують синтетичних наповнювачів, лідером серед яких є пенополиуретан. За багатьма властивостями він практично не поступається латексу: він також добре пропускає повітря, в міру еластичний і гігроскопічний.

На сайті інтернет-магазину matrasin.kiev.ua зібраний величезний модельний ряд якісних недорогих матраців вітчизняного і зарубіжного виробництва. Покупцям доступні ціни від виробника і гарантія на увесь представлений асортимент.

Releated Post