Як виглядати на десять років молодше

Тому потрібно ще молодими доглядати за собою не тільки за допомогою косметичних засобів, але й трепетно ​​ставитися до свого здоров’я, правильно харчуватися і відмовитися від шкідливих звичок.

Помолодшати на 10 років – поради, які діють

– Вибирайте невидимий тональний крем рідкої консистенції, що зволожує. Він не лише надасть свіжості та сяйва шкірі, але й вирівняє колір обличчя.

– Навчіться користуватися коректором, він також добре приховує нерівності шкіри обличчя. Прекрасно приховає зірочки, темні кола навколо очей, пігментні плями. Відтінок коректора повинен бути на тон світліший, ніж шкіра.

– Відвідуйте стоматолога і користуйтеся зубною пастою, що відбілює. Тоді усмішка буде променистою.

– Якщо шкіра втомлена чи надто бліда, обов’язково користуйтеся рум’янами. Краще якщо вони будуть мати кремову консистенцію, а не суху. Кольори: абрикосовий або персиковий. Їх потрібно розтирати на опуклих ділянках щік при посмішці. Сухі рум’яна наносяться лише широким пензлем.

– Щасливі, хто має брови врозліт та правильної форми, такі можна лише злегка підкреслити олівцем. Ідеальними вважаються трохи закруглені у верхній їх точці та звужені до скронь. Блондинки, ваш олівець коричневий або трохи темніший за волосся.

Якщо є сиві волосинки, їх підфарбувати спеціальною фарбою або видалити. Можна звернутися до косметолога, який допоможе зробити правильну форму брів, після чого ви зможете робити це самі.

– Вії необов’язково катувати тушшю, їх можна підкрутити, і очі зорово збільшаться. Торкнути пензликом кінчики вій. Нижні фарбувати не радимо, якщо не хочете виглядати старшим.

– Губи з роками стають суші і перетворюються з пухких на мляві, тому краще фарбувати їх помадою рожевою чи червоною. Користуватися блиском, а саме – у центрі губ.

– Гімнастика для губ підніме їхні куточки, а це дуже важливо. За кількістю років вимовляйте по черзі «У» та «О». Робіть все на напівусмішці як у Джоконди, м’язи підбадьорюються. Опущені куточки губ – це величезний мінус, який перекреслює всі зусилля виглядати молодше.

– Будуйте собі очі перед дзеркалом і без. Це дуже важливо і для повік, і зору.

– Тіні підбирайте матові. Затонуйте повіки бежевим, а зовнішні куточки – світло-коричневим.

– Обов’язково робіть зволожуючі маски-ліфтинги, які розгладять шкіру, зроблять її пружною.

– Щічки, що обвисають, відразу видадуть вік, та й краси не додадуть. Зверніться до косметичного салону, де за допомогою гіалуронової кислоти розгладять найглибші зморшки та покращать фору щік. Процедура триває кілька хвилин, вона безпечна та ефективна.

– Неправильну форму обличчя виправлять пасма різної довжини. Вони відвернуть на себе увагу. Але найкращим варіантом будуть молодіжні стрижки, які зроблять волосся більш об’ємним.

Прості фасони одягу, сорочка та джинси, зручне взуття та середній каблучок, елегантні сукні, яскрава біжутерія, світлі тони – все це допоможе стати впевненою в собі, чарівною та на 10 років молодшою. Наважуйтеся і успіхів вам!

Releated Post