12 б’юті-рад, які давно застаріли

ХОЧЕШ КРАСИВУ ШКІРУ — ПИ БІЛЬШЕ ВОДИ
Не займайтеся самолікуванням!
У наших статтях ми збираємо останні наукові дані та думки авторитетних експертів у галузі здоров’я. Але пам’ятайте: поставити діагноз та призначити лікування може лише лікар.
Насправді, якщо ти питимеш багато чистої води, гірше не буде. Тільки останні дослідження показують, що шкіра практично не реагує на споживану тобою рідину. Занадто довгий шлях проходить вода і до клітин епідермісу не добирається.

СПАТИ, НЕ ЗМИВ МАКІЯЖ, — ЗЛОЧИН
Та киньте ви. Якщо щодня, та користуватись театральним гримом, а не сучасними засобами… Ну так. Але якщо після веселої вечірки ти впала спати, залишивши на шкірі якісний тональний крем, а на віях – хорошу туш, з твоєю шкірою і очима не станеться нічого поганого. Просто намагайся не повторювати цей фокус часто.

ЩОБ ВОЛОССЯ БУЛО ЧУДОВО, ЇХ ТРЕБА ЧАЩЕ РОЗЧИШУВАТИ
Тільки якщо вони в тебе прямі. Хвилясте або кучеряве волосся ти так тільки пошкодиш! І наелектризуєш, до речі. Розчесала вранці гребінцем із широкими зубцями чи м’якою щіткою — і дай їм спокій.

МАКІЯЖ КРАЩЕ НАНОСИТИ З ДОПОМОГЮ КИСТІВ
Цей міф успішно підтримує той факт, що саме пензлями працюють професійні візажисти. Але ми забуваємо, що їхнє завдання — зробити обличчя моделі красивим для фотозйомки чи подіуму. У житті можна наносити макіяж пальцями, спонжами, б’юті-блендерами та тими ж пензлями – як тобі більше подобається!

УКЛАДАННЯ ТРИМАТИМЕТЬСЯ ТІЛЬКИ НА ЧИСТОГО ВОЛОСА
Не вважай нас грязнулями, але коси, джгути, різноманітні плетіння, пучки та текстурні стрижки ідеально укладаються якраз на другу добу після миття. Мова, звичайно, не про ту ситуацію, коли волосся та шкіра голови жирні, і голова дійсно виглядає брудною.

ВОЛОССЯ ТРЕБА МИТИ ШАМПУНЕМ
Помилка тут у слові “треба”. Його краще замінити словом «можна». Тому що і без шампуню волосся чудово очищається, скажімо, якщо просто промити його теплою водою і скористатися кондиціонером або обполоснути яблучним оцтом.

ЩОБ ВОЛОССЯ БУЛО ЗДОРОВИМ, ЇХ ТРЕБА ПІДСТРИГАТИ РАЗ У ТРИ МІСЯЦЯ
Жоден опитаний нами стиліст волосся не підтвердив цю інформацію. Стричити волосся потрібно з трьох причин: кінчики посікли, волосся стало занадто довгим або стрижка втратила форму. Жодної «оздоровчої» стрижки не існує.

ПРИ ЖИРНІЙ ШКІРІ НЕ МОЖНА КОРИСТУВАТИСЯ ОЛІЯМИ
Скільки разів твердили світові, що рослинні олії очищають, пом’якшують і зменшують запалення, але міф живучи. Користуйся здоров’ям, якщо подобається!

НЕ МОЖНА ТИСНУТИ ПРИЩІ
Брудними руками, а потім одразу замазувати «тональником», і справді, не варто. Але якщо ти вмилася, акуратно позбулася гада і нанесла поверх знезаражуючий засіб, проблема зникне набагато швидше, ніж слідувати природному ходу подій.

Потрібно знайти свій крем від морщин
Пестити себе добре і правильно, але реально від перших зморшок тобі допоможе крем з ретинолом. Будь-який крем з ретинолом.

КОНСИЛЕР ПОВИНЕН БУТИ НА ТОН СВІТЛІШИЙ за шкіру
Ні, якщо ти не робиш контурування чи стробінг. Консилер повинен бути максимально близьким за тоном до твоєї шкіри, тільки тоді він буде непомітним.

Releated Post