Gamomat випускає ігровий автомат Books & Bounties

GAMOMAT, один з провідних незалежних розробників ігрових автоматів, випустив високо цінний слот Books & Bounties.

«Книги й нагороди» — це остання глава надзвичайно популярної серії «Книги», яка запрошує гравців відправитися в воістину чарівну подорож до Королівства Мілірія. Діжок, одному з найхоробріших і жорстоких авантюристів країни, доручено відправитися в битву, щоб битися з міфічними монстрами від імені Короля, його країни та корони.

Гігантські ящірки, гарчали вовки, гідри й крилаті леви — головні персонажі на барабанах, і є два типи ігор, в які гравці можуть зануритися. Спробуйте цей чудовий історичний слот на Elslots та скоріше побачте головних персонажів на своєму моніторі. Якщо виявлені три або більше «книжкових» джокерів, то дається 10 безплатних ігор, а «Баунті» запускає 10, 15 або 25 безплатних ігор — в залежності від того, 3, 4 або 5 розкриті.

Books & Bounties

Доступні функції карткової гри та сходи ризику, щоб додати додатковий елемент в пригоди Cadoc. Ця гра 5×3 доступна всім операторам-партнерам ORYX через ORYX HUB.

Д-р Себастьян Реддіг, директор по продуктах GAMOMAT, сказав: «Дії Книги та Баунті відбуваються в чарівному королівстві, яке гравці будуть любити досліджувати, борючись з безліччю міфічних звірів. Вам належить відкрити для себе дві версії безплатних ігор, і ми впевнені, що ця гра стане великим успіхом у гравців».

Releated Post