Вибір ортопедичного матраца : корисні поради

Що таке повноцінний нічний відпочинок? Цей відмінний настрій, успіх, прекрасне самопочуття і бадьорість! Велике значення для якісного сну має правильно підібраний матрац. Він повинен повторювати форму тіла, забезпечуючи підтримку так, щоб хребет в період сну прибував у своєму природному положенні.

Лежання на дуже м’якому або занадто жорсткому виробі провокує викривлення і інші неприємні захворювання хребта. Тому вибираючи аксесуар для сну, варто враховувати вагу людини, навантаження, рекомендоване виробником на спальне місце, і міру жорсткості. Збираючись придбати матрац ортопедичний в Києві рекомендуємо звернути увагу на наступні чинники: вага, зростання, наявність всіляких захворювань спини, вік, жорсткість і інші додаткові індивідуальні вимоги.

Ортопедичний ефект

ортопедичні матрациОсновна гідність виробів — можливість підтримки правильного положення хребта. Завдяки чому споживачеві не загрожує викривлення хребетного відділу, яке викликає біль і дискомфорт. Ортопедична дія можлива за рахунок високоякісного наповнювача, який застосовується для виготовлення високоякісних матраців. Внутрішній його блок наповнений масою осередків невеликого розміру. Що дає можливість спинним м’язам знаходитися в розслабленому стані.

У чому полягає основна функція хребта? Його призначення — підтримка тулуба у вертикальному положенні. Плавні контури будови дозволяють протистояти дії агресивних чинників.

Ортопедичний матрац рекомендований людям, які страждають такими захворюваннями :

  • радикуліт;
  • головні болі;
  • грижа хребта;
  • остеохондроз.

Нюанси вибору ортопедичного матраца

  • Людям із зайвою вагою слід вибирати продукцію, оснащену посиленими пружинами.
  • Громадянам з недостатньою вагою підійдуть моделі на м’яких пружинах. Ще рекомендовані безпружинні матраци, виготовлені з латексу.
  • Для людини нормальної статури ідеальний варіант з незалежними пружинами.
  • Дітям і підліткам ортопеди рекомендують спати на безпружинних виробах. Матрац для підлітка зобов’язаний бути жорстким, а для новонародженого він має бути добре провітрюваним.
  • Людям літнього віку не варто вибирати дуже жорсткі моделі. Вигідніше віддати перевагу підтримувальним і проминающимся варіантам.

Дотримуючись цих простих правил, можна вибрати якісний ортопедичний матрац з каталогу https ://magdek.com.ua/matrasi/, на якому людина насолодиться повноцінним відпочинком.

Releated Post