Послуги пластичної хірургії в Україні

Послуги пластичної хірургії затребувані як у жінок, так і чоловіків. Для тих, хто не зовсім задоволений своїми зовнішніми даними, є унікальні пропозиції. Новітня техніка та інноваційне обладнання забезпечать безпечне проведення будь-яких процедур.

За допомогою різних методів можна усунути всілякі дефекти, які виникли в результаті травм, захворювань або мають вроджений характер, а також зміни, пов’язані з віком.

Пластичні хірурги здатні здійснити такі популярні процеси:

1. Підтяжка шиї.

Коли провисає шкіра в районі шиї, слід зміцнити м’язи каркаса за допомогою платізмопластікі. Завдяки підтяжки, ця проблема легко усувається, більш того, прибираються зморшки і друге підборіддя. Операція не займає багато часу, в середньому близько 3-х годин. Відновлювальний етап — 2 тижні. Ефект зберігається до 10 років.

Сьогодні існують різні варіанти хірургічного втручання, конкретний метод вибирається в кожному випадку індивідуально.

2. Броуліфт.

Пластика полягає в моделюванні брів, в результаті чого змінюється їх розташування і первинний вигляд, часто метод комбінують з пластикою чола.

Косметологи проводять розслаблення мускулатури, що фіксує брови, після чого шкірний покрив підтягують вгору.

Після закінчення хірургічного втручання погляд робиться більш виразним, на лобі розгладжуються все зморшки. Ефект після операції зберігається до 15 років.

3. Блефаропластика.

Процедура полягає в зміні форми очей і їх розрізу. Актуально для тих, у кого верхню повіку стало нависати, а нижня, навпаки, провисати. Фахівці прибирають жирову клітковину і шкірний непотрібний покрив. Операція не займає багато часу, процедура триває приблизно близько години. На початковому етапі після втручання можуть з’явитися набряки і незначні крововиливи, які без сліду зникнуть про закінченні тижня. Записатися на консультацію по блефаропластиці можна за посиланням — https://plastic-surgeon.kiev.ua/litso/plastika-vek-blefaroplastika/

4. Ринопластика.

Спосіб включає в себе зміну форм носа. Клієнту заздалегідь показується результат, якого можна досягти. Операція здійснюється під загальним наркозом, під час якої видаляються кістки або хрящові тканини, при потребі їх нарощують. Період відновлення досить тривалий, до чого пацієнт повинен заздалегідь підготуватися морально.

5. Отопластика.

Рекомендується тим, у кого виражена капловухість. Операція здійснюється під місцевим або загальним наркозом. Спочатку робиться надріз за вушної раковиною, потім надається правильна форма хряща, яка приховує кривизну.

Releated Post