Вишиванка як мода на патріотизм

У цьому році на території нашої країни ми можемо спостерігати цікавий феномен — моду на патріотизм. І сьогодні, надіти красиву вишиванку або футболку з національною символікою — крутіше, ніж навіть дороге плаття від модного дизайнера. Та й куди там fashion-модельєрам до наших вишиванок? Це, звичайно ж, жарт).

Але, тим не менше, якщо ви хочете бути в тренді, забудьте про всі модні тенденції цього року і неодмінно обзаведіться парою-трійкою стильних футболок, блуз або вишиванок в національному стилі. Кращі моделі і найактуальніші сучасні вишиті плаття ви знайдете в інтернет магазині «Вишиванка», який пропонує широкий вибір жіночих, так і чоловічих вишиванок які виготовленні саме у Львові. Якщо надумаєте купити вишиванку у Львові ви отримаєте автентичну яскраву вишивку у сучасному якскравому платті.

Звичайно, найкращим нарядом в патріотичному стилі все ж є наші національні вишиванки. Виготовляються вони виключно з натурального полотна — льону, рідше — з бавовни. Спочатку шиється сама блуза, а після цього майстрині-вишивальниці вручну наносять певний орнамент. Коштує така робота недешево, але зате виглядає просто дивовижно!

Якщо вишити сорочку своїми руками у вас не вистачає часу, а замовити немає можливості, тоді можна придбати і вже готову модель з машинною вишивкою, яка зовні мало чим відрізняється від ручної. Але зате така вишиванка обійдеться вам набагато дешевше.

У сучасному світі ми вже трохи відвикли носити подібний одяг кожен день. Для тих, хто також відчуває себе некомфортно в традиційному вбранні, з’явилися зручні футболочки з вишитим або надрукованим орнаментом.

А доповнити образ справжньої українки можна за допомогою модних в цьому році квіткових обручів. Такий ансамбль виглядає неймовірно жіночно і красиво. Дівчина, у витонченій вишиванці, з вінком на голові, без сумніву викличе море захоплених поглядів серед чоловіків.

Але, варто розуміти, що мода на патріотизм — це не тільки красиве національне вбрання, а образ мислення і стиль життя, при якому ви живете з любов’ю в серці до рідної країни.

Незмінно, найтрендовішим в цьому році залишається льон, а особливо вишиванки з такої тканини з білою вишивкою.

Для українців вишиванка — це, в першу чергу, етнічний наряд, який нагадує про наші традиції і стародавню культуру. З кожним роком мода носити вишиванку стає все популярнішим. І це стосується не тільки України!

Вишиванка вже стала трендом жіночої моди. На початку українські мотиви почали з’являтися в колекціях таких відомих світових брендів, як Valentino. Потім відомий український дизайнер і фотограф Віта Кін почала створювати колекції приголомшливих авторських вишиванок, які вона вміло адаптувала під сучасну моду. Саме після цього журнал Vogue визнав українські традиційні візерунки унікальним методом декорування одягу, вишиванка увійшла в тренд, а знаменитості одна за одною приміряли на себе модні наряди.

Деми Мур Мелани Тьерри Клаудия Шиффер. Королева бурлеску, Діта фон Тіз, також не змогла встояти перед яскравим орнаментом. У ній вона з’явилася на техно-хаус-фестивалі Desert Hearts. Її подруга Фіона Ліхі вибрала комбінезон в такому ж стилі.

Володарка «Оскара», Алісія Вікандер в журнальній фотозйомці для Vogue.Анна Делло Руссо велика шанувальниця вишиванок, їх у неї вже кілька ..

Вишиванка легко вписується в street-style look і створює стильний і самобутній образ.

Вона відмінна заміна пляжної туніки або річного сукні. Саме багата вишивка, Яскраві кольори и неповторні візерунки роблять вишиванку стильним елементом гардеробу, Який завоювала НЕ тільки наші серця, а й іноземних модниць. А Ми не перестаємо носить вишиванки та прививати любов до української моди у всьому світі!

Releated Post