В Оксфорд за знаннями англійської мови

Интернет магазин книг Навчально-методичний комплекс Oxford University Press, створений головним методичним видавництвом, яке входить до складу Британського Оксфордського університету, дозволяє ефективно вивчати англійську мову на різних рівнях. Даний методичний комплекс спеціально розроблявся кращими лінгвістами університету для всебічного вивчення англійської мови. В їх матеріал увійшли авторські методики викладання, які на практиці зарекомендували себе найкращим чином.

Це не тільки одне з найбільших і найавторитетніших видавництв в Великобританії, але і у всьому світі. Воно має понад 60 філій в різних країнах і управляється обраними представниками з числа членів Оксфордського університету. Сьогодні продукція видавництва користується величезною популярністю і тиражується двома брендами, самим Oxford University Press, а також Clarendon Press, яке спеціалізується на наукових роботах. Це некомерційна організація, метою існування якої є освіта і наукова діяльність.

Сам Оксфорд — це один з найстаріших і неймовірно поважних університетів світу, в якому високо цінуються знання. З цього навчального закладу виходять кращі представники суспільства, високоосвічені і розумні люди. До англійської мови тут ставляться з особливою увагою. Саме тому еталонна британська вимова в його стінах збереглася в непорушній формі. Люди, які досконало володіють англійською з чистою вимовою, називають її «оксфордською». Важливу роль в збереженні чистоти і витонченості мови зіграв академічний словник Oxford English Dictionary.

Цей словник постійно оновлюється. Він містить в собі всі без винятку слова, які використовуються, або вийшли з ужитку. Кожне слово тут докладно описано. Oxford друкує всілякі книги, але, в основному, освітнього спрямування. Наприклад, Oxford English Language Teaching — це ціла наукова колекція. Вона складається з серії методичних і навчальних матеріалів, покликаних максимально ефективно навчати англійської мови на будь-якому рівні. Для цього, окремо взяті добірки націлені на навчання певної вікової категорії учнів. Таким чином, вони охоплюють віковий діапазон від школярів до дорослих. Долучитися до навчання можна незалежно від віку чи початкових знань.

Кожна серія навчально-методичного матеріалу є багаторівневою. Тому вибравши будь-яку з них, ви зможете задовольнити потребу у вивченні мови, або в її вдосконаленні. Завдяки цьому ви зможете пройти курс від новачка до вищого рівня Advanced. Сприяє цьому поділ рівня на блоки по призначенню матеріалів. Блок oxford students book — це підручники, oxford workbook — робочий зошит, а teacher’s book призначений для викладача. Додатково до базових текстових завдань долучені відео та аудіо-матеріали. Також колекція доповнена посібником oxford grammar, який допомагає на практиці освоїти граматику.

У свою чергу аудіозаписи — незамінний помічник на шляху до відпрацювання чистої і правильної вимови. Тут ви зможете зробити вибір, практикуватися в американській чи британській манері мови. Також комплекс доповнюють цікаві книги для читання різноманітного жанру та вікової категорії. Є казки і твори класиків Британської літератури, причому не тільки в друкованому, але і аудіо форматі. Крім казок, дітям пропонуються добірки веселих пісень. В такому форматі їм буде набагато легше закріпити матеріал. Все це доступно для покупки на сайті книгарні Буклетка — http://www.bookletka.com/

Releated Post