Інтимні змазки Durex створені для насолоди

Якщо ви бажаєте на повну віддатися пристрасті та посилити відчуття від сексу з коханою людиною, то зі інтимними змазками Durex ви отримаєте всю гаму насолоди коханням.

Різноманіття продукції Durex надає можливість експериментувати у сфері емоцій та задоволення.

Доведено, що сексуальний акт із використанням лубриканта являється якіснішим і більш приємним для обох партнерів. Трапляється, що навіть при великому бажанні сексу організм не виділяє достатню кількість змазки. У такому випадку легкі лубриканти на водній основі будуть не просто доречними, а необхідними.

Серед різноманіття змазок Durex ви зможете знайти ті, які подарують нові відчуття або ті, які зроблять секс з коханою людиною ще більш приємним і ніжним.

Для романтичного уїк-енду вибирайте класичну Play Feеl, завдяки якій ви отримаєте надчутливий досвід та станете ще ближче одне одному.

Для пристрасного побачення підійде змазка Play Heat із зігріваючим ефектом, що підвищую чутливість та надає особливо гострих відчуттів обом партнерам.

Для першого сексу з новим партнером ідеально підійдуть Play Feеl та полунична Play Sweet Strawberry, що зробить чуттєве задоволення надсолодким.

Для поновлення почуттів у подружньому житті вибирайте Play Sensual Massage 2в1. Цей продукт можна використовувати для масажу усього тіла, включаючи інтимні зони. З цією змазкою ваші стосунки вийдуть на новий рівень, навіть, якщо ви знаєте одне одного не один рік.

Ніжність і особливе задоволення гарантовані зі змазкою Play Soothing Massage 2в1, яка має ефект зволоження завдяки екстракту Алое Вера, та підійде для пар, які надають перевагу комфортному коханню.

Шукачам нових емоцій та відчуттів сподобається Play Tingle з ефектом морозного поколювання. З цим продуктом гарантована тривала та гостра насолода.

Усі гель-змазки Durex потрібно берегти від попадання на них прямих сонячних променів, а також тримати у віддаленому від дітей місці. Змазки Durex абсолютно нешкідливі, зроблені на водній основі, вони підходять для застосування разом із презервативами та вібраторами.

Лубриканти Durex мають приємну текстуру, не залишають плям та не мають запахів, якщо це не зумовлено специфікою продукту.

Із змазками Durex ваше сексуальне життя набуде яскравості та насиченості. Ви отримаєте вся гаму почуттів – від ніжної чуттєвості до нестримної пристрасті, від легкого задоволення до палкої насолоди.

Більше інформаціїї знаходьте на сайті: https://www.durexukraine.com/.

Releated Post